Nytt år innebär nya tag med maten, vätska och att ta sina viktiga tabletter, tyvärr börjar allt inte så bra som det ska göra och jag är inte alls nöjd med hur jag ätit idag, men ärlig som jag är kommer jag att lägga ut det i allafall.
Hade sovmorgon till ca kl 11, så vi åkte direkt ut för att fixa lite saker så "frukosten" bestod av en grillad korv o ett halvt korvbröd på maxi, sen lite lingondricka till det.
Lunchen var inte mycket mer det att skryta med, kastade i mig det lite snabbt innan vi skulle ut på ett jobb igen. Lunchen kl 16.20 blev "ett njalla runt tunnbröd (rätt små är de) med ca 1dl köttfärsås till.
Sen skulle jag egentligen äta kl 17.30 igen, men jag var trött o sur och somnade i soffan, vaknade igen till kl 22 och kokade ny pasta åt sedan kl 22.20 1dl kokt pasta, 1dl köttfärsås (med bönor i) och 1dl blandade grönsaker.
Skitdag med andra ord!
Updaterat 04:12
Blev hungrig sen igen och åt kl 01.00 och 03.oo först en njalla tunnbröd med grönsaker lite turkiskyoggi o ost, och sen igen kl 03.oo njalla tunnbröd mindre grönsaksberg någon matsked keso turkisk yoggi ost o chilisås..
3 bitar mörk choklad slank ner oxå
2 kommentarer:
Ingredienser i ett NJALLA
Vetemjöl, vatten, socker, vetegluten, sirap, vegetabilisk olja, surdegspulver (råg), salt, bakpulver (hjorthornssalt), jäst, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders diacetylvinsyraestrar), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
vet du inte mycket att ha de inte
försök hitta ett grövre bröd med lite mer "substans" i
lite tjatig
http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=29726&epslanguage=SV
här kan du läsa om lite bättre bröd
bl.a
Rågkusar
Ingredienser: Fullkornsrågmjöl, vatten, surdeg av fullkornsrågmjöl, fullkornsvetemjöl, rågfiber (Fazer Rye Fibre), salt, jäst.
Innehåller 83% råg av spannmålet.
Andelen fullkorn är 53%, motsvarar 100% av torrvikten.
Rund och God Solros
Ingredienser: Vatten, vetemjöl, fullkornsrågmjöl, sirap, rågflingor, potatisflingor, surdeg av fullkornsrågmjöl, jäst, solrosfrö (4%), vetegluten, rapsolja, linfrö, salt, sockerbetsfiber, konserveringsmedel; (sorbinsyra).
Innehåller 45% råg av spannmålet
FULLKORNSBRÖD
Ett mörkt skivat bröd med hela korn av havre och råg. Varje brödskiva innehåller
drygt en femtedel av det dagliga fiberbehovet!
Vikt: ca. 480g
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, fullkornsrågmjöl, fullkornshavre, klippt fullkornsråg,
surdeg av fullkornsrågmjöl, rågflingor, fruktos, jäst, vört av korn, solrosfrö, salt,
rapsolja, vetegluten, kornmalt, konserveringsmedel; (sorbinsyra).
Innehåller 50% fullkorn och 37% råg av spannmålet
Skicka en kommentar